Haber

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran açıklaması

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Aralık ayı AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını Bigadiç Hisarköy Termal Tesislerinde gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Belgin Uygur, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Lideri ve Marmara Bölge Koordinatörü Halis Dalkılıç, AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Yavuz Subaşı, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı H. Murat Uysal ve 20 İlçe Teşkilatının İlçe Başkanları katıldı. Toplantıda; AK Partililerle “Yüz Yüze Mülakat” çalışması, Yeni Üye çalışmaları ve Sandık bazında hane ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Ekrem Başaran: “Cumhurbaşkanımızı ikimiz de seviyoruz”

Türkiye’nin çok değerli bir seçime hazırlandığının ve AK Parti olarak millete karşı değerli sorumlulukları olduğunun altını çizen AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “AK Parti olarak samimiyetle, özveriyle çalışıp üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız. İnşallah hepimiz bu duyarlılık ve bilinçle çalışırız. Seçimlere az bir süre kaldı. bunun için çalışan halkımızın kararları seçim zamanı geldiğinde belli olacaktır.AK Parti 2023 seçimlerinde yeni bir tarih yazacaktır.Çünkü biz durmadan çalışıyoruz.AK Parti olarak 20 yıldır çalışıyoruz. Seçimden seçime giden bir partide değiliz.Umarım bu süreci başarı ile atlatırız.Seçim akşamı sonuçlar açıklandığında kafamızın rahat olacağı inancımız tamdır. O gün gönül rahatlığıyla, mesut ve huzurlu bir şekilde görevimizi yapmış olmanın gururunu yaşayacağız.”

Başaran: “AK Parti Balıkesir’de 2023 seçimlerine hazır”

AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantılarına her ay devam edeceklerini ve 2023 Seçimleri hedefine emin adımlarla ilerleyeceklerinin altını çizen AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “AK Parti yanında olmaya devam edecek. milleti ve halkı Balıkesir mitingimiz 2023 seçimlerine hazır olduğumuzu gösterdi.İnşallah seçim günü geldiğinde tüm Türkiye’de ve Balıkesir’de sandıkları patlatacağız.Cumhurbaşkanımızı yeniden seçip getireceğiz. AK Partimizi yeniden iktidara getirdik.Çalışarak yapacağız ve yapacağız.AK Parti Teşkilatlarımız 3 kademesi ile şahsi alanda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Aralık ayı sonu itibariyle “Yüze Yüze” çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. -Yüz Üye Ziyaretleri” ile yaklaşık 150 kişinin Yeni Üye kazanma çalışmaları ile Oy Sandığı bazlı hanehalkı çalışmalarımız. Hem üye güncellemelerimizi yaptık hem de yeni üyelerimizi kazandırdık. Buluşacağız. “Biz çok büyük bir aileyiz” söz konusu.

Belgin Uygur: “İkimiz de çok heyecanlı ve motiveyiz”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Belgin Uygur, “Milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek şu ifadeleri verdi.

“Dün ben de Karabük’teydim. Balıkesir’de heyecan aynı, Karabük’te heyecan aynı, Burdur Kütahya Denizli’de aynı. Organizasyonlarımızda da aynı heyecan ve motivasyon devam ediyor.” kırdı, bu süreçte artarak devam ediyor. Yeni Türk Yüzyılı diyoruz. Türk Yüzyılı’nın eşiğinde 20 yıllık tecrübe ve müktesebatla adımlarımızı atıyoruz.”

Ak Parti Balıkesir il teşkilatı tam kadro seçime hazır

AK Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısında; Mahalle Üyesinden Mahalle Muhtarı’na, İdari Meclis Üyesi’nden İlçe Başkanlarına, Meclis Üyelerinden Belediye Başkanlarına ve Milletvekillerine kadar her AK Partili, daha önce bahsedilen tüm çalışmalar 20 ilçede tek tek değerlendiriliyor, yeni amaçlar belirleniyor, eksikler tamamlanıyor, mevcut çalışmalar sahada daha da genişletiliyor. Partilinin de dahil olduğu tam katılımlı çalışmanın yoğunlaştırılarak sürdürülmesi konusunda tüm teşkilata bilgi verildi. AK Parti İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısı tüm bu değerlendirmelerin ardından sona erdi. – BALIKESİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu