Haber

İstanbul’da kameralara yansıyan görünmez kazalar

İSTANBUL’da markete çay siparişi getiren kişinin açmaya çalıştığı camlı kapı paramparça olurken, kapı kolu elinde kaldı. Bu kaza dışında atölyede ve başka bir iş yerinin deposunda meydana gelen görünmeyen kazalar da güvenlik kamerasına yansıdı.

CAM KAPI TAÇLANMIŞ, KAPI KOLU ELİNDE

Şişli’de bir dükkânın çay siparişini getiren kişi dışarı çıkmak için kapıya yöneldi. Şahıs kapının kulpunu tutup açarken cam kapı paramparça oldu ve kapı kolu şahsın elinde kaldı. Olayın ardından şaşıran kişinin yaşadığı şok güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, kapıyı açmaya çalışırken camın kırıldığı, kişinin kapı kolunun elinde olduğu, daha sonra da dükkân sahibine gösterdiği görülüyor.

Korktu, yere düştü Bayrampaşa’da bir torna atölyesinde kaynak yapılırken içeriye giren başka bir çalışanın yaşadığı korku kameraya yansıdı. Bir çalışan kaynak yaparken içeriye giren başka bir çalışan yaşadığı korku nedeniyle yere atladı.

Sultangazi’de bir iş yerinin deposunda oturan bir kişinin üzerine içinde gıda maddesi bulunan koliler düştü. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu