Haber

Konya Büyükşehir Belediyesi Ereğli’deki 8 Okula Açık Halı Saha Hizmeti Verdi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli ilçesinde 8 okula sağlanan açık halı alanlar açıldı.

Açılışta konuşan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, halı sahaları ilçeye kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Tamamlanan halı sahaların Konya birliğinin en güzel yansımalarından biri olduğunu belirten Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, “Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ereğli’deki okullarımıza kazandırdığı halı sahaların tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ereğli başta olmak üzere çocuklarımız ve gençlerimiz için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay ve değerli ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin örnek bir belediyecilik sergilediğini belirterek, “Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, Büyükşehir Belediye Başkanımızın liderliğinde Konya Büyükşehir Belediyemiz gerçekten örnek bir belediyedir. Hem eğitimde hem de eğitimde- eğitim yatırımları ve tarım-hayvancılık alanlarında.” “Konya Büyükşehir Belediyemiz gerçekten yatırımlarıyla, kültür sanatla ilgili yatırımlarıyla, Allah korusun deprem, su baskını ve büyük afetlerle Türkiye’ye örnek bir belediyecilik yapıyor” dedi.

“Konya model belediyeciliği dediğimiz şey, birlikte çalışma kültürüdür.”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet önceliğinin her zaman gençlerden yana olduğunu belirterek, “Onların sosyalleşmesine, spor yapabilmesine, eğitim desteğine öncelik verdik. Bugün de gençlerin yanındayız. Ereğli’de bu güzel eserlerden birinin açılışı için.”

Başkan Altay, merkez ilçe ayrımı yapmadan ihtiyaç duyulan her alanda var olduklarını belirterek, “Burada ‘Konya Model Belediye’ dediğimiz şey aslında birlikte çalışma kültürüdür. Gençlerimizin eksikleri ne olursa olsun, kadınlar ve çocuklar, ‘bu benim alanım değil, merkezi hükümetin, ilçenin sorumluluğunda.’Belediye’ demeden ihtiyaçların karşılanması için çaba sarf etmek.Bu okullardaki spor salonları ve halı sahalar temel alınarak hayata geçirildi. Bu konuda öncelikle İl Milli Eğitim Müdürümüze, Sayın Kaymakamımıza ve Ereğli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin artarak devam etmesini diliyorum. Değerli Milletvekilimiz ile birlikte buradayız. ” . Göreve gelmeden önce Spor Genel Müdürü olarak Konya’daki spor altyapısının güçlendirilmesi konusunda bize çok önemli katkıları oldu. Konu gençler ve saha açılışı olunca tüm programlarına rağmen bizi yalnız bırakmadı. Ona teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Konya sporuna katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

“Ereğli’ye kazandırdığımız 8 adet suni çim saha öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.”

Başkan Altay, gençlere yönelik hayata geçirdikleri projelerde çok yönlülüğü esas aldıklarını belirterek, “Biz sadece suni çim saha yapmıyoruz. İlçelerimizdeki gençlerimizin İstanbul’u hızlı trenle görmelerini özellikle önemsiyorum. Ülkemizin geldiği noktayı görüyorlar ve bundan sonra da ülkemize hizmet etme bilincine sahipler.” Motivasyon kazanmaları için ‘Atabey Gençlik Programı’ kapsamında 11. sınıf öğrencilerimizi İstanbul’a getiriyoruz. Ayrıca 12. sınıf öğrencilerimize öğrenci başına 3 bin lira olmak üzere toplam 73 milyon liraya ulaşan eğitim desteği sağlıyoruz. 12.sınıf öğrencilerimize dijital eğitim platformu desteği sağlıyoruz. Kullanmayan arkadaşlar varsa hatırlatsınlar. Hadi olalım. Üniversite sınavlarına hazırlıkta size yol gösterecek bu hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ereğli’ye kazandırdığımız 8 halı sahanın öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Başta Ereğli Belediye Başkanımız olmak üzere Ereğli’ye verdiğimiz tüm hizmetlerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyorum. “Gelen herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“Büyükşehir Belediyesi vatandaşa doğrudan ulaşan hizmetler sunmaya devam ediyor”

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Büyükşehir Belediyesi’nin Ereğli’ye doğrudan gençlere, sporculara, çocuklara ve vatandaşlara ulaşacak bir hizmet kazandırdığını belirterek, “Bir değil, iki değil, üç değil sekiz halı sahamız açıldı. okullar.” Türkiye’nin toprak sahalardan veya okul bahçelerindeki beton sahalardan çim ve sentetik çime geçişi 2002’den bu yana hızla devam ediyor. Size bir istatistik anlatmak istiyorum: Türkiye’de futbol oynanan sahaların sadece yüzde 46’sı 2005 rakamlarıyla söylüyorum. , çimendi. “Bugün gençlerimizin yüzde 99’u çim sahada futbol oynuyor. Yüzme havuzları, spor sahaları, gençlik merkezleri başka bir alanda. Hem merkezi hükümet hem de belediyelerimiz bu anlamda ellerinden gelen katkıyı yapıyorlar” dedi.

Konuşmaların ardından Ereğli’deki 8 okula sağlanan açık halı sahalar dualarla açıldı.

“Ereğli bizim için kıymetlidir”

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve Belediye Başkanı Altay daha sonra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret etti. Yeni dönemin Cumhur İttifakı’na güzel şeyler getirmesini dileyen Başkan Altay, “Bugüne kadar Ereğli Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştık, bu birlik ve beraberliğin seçim süreciyle birlikte artarak devam etmesini temenni ediyorum. Ereğli değerlidir. Hep birlikte Ereğli’yi çok daha keyifli hale getireceğiz.” “Güzel yarınlara hazırlanacağız” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan da Cumhur İttifakı bileşenlerinin misyonunun hem Büyükşehir Belediyesi’nin hem de Ereğli Belediyesi’nin en çok oyu alan belediye başkan adaylarını Ereğli’ye yeniden kazandırmak olduğunu söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu da Ereğli’nin istediği ve beklediği hizmeti Konya Büyükşehir Belediyesi sayesinde alacağını söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Baykan ve Lider Altay, daha sonra AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol ve partililerle bir araya geldi.

“İnşallah Ereğli’ye çok daha önemli hizmetleri hep birlikte yapacağız.”

Burada partililere seslenen Önder Altay, göreve geldikleri günden bu yana Ereğli’ye 2 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: “Her fırsatta Ereğli’ye gelerek yanınızda olmaya, sorunlarınızı dinlemeye çalışıyoruz. ve çözüm üretiyoruz.Şimdi Güçlü Konya, Güçlü Ereğli İçin Bir Adım Daha diyoruz ve siz Ereğli halkından destek istiyoruz.Bizim görevimiz Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek ve Cumhur İttifakı adaylarına sahip çıkmaktır. 31 ilçede seçildik. Bunun Ereğli’nin geleceği açısından çok değerli ve değerli olduğunu düşünüyorum. İnşallah hep birlikte Ereğli’ye çok daha fazlasını kazandıracağız. “Önemli hizmetler yapacağız. Ereğli bugüne kadar gereğini yaptı ve bize en güçlü şekilde destek verdi. Bu dönemde hem Hüseyin Oprukçu Önderliğe hem de Cumhur İttifakı adayları olarak bizlere en büyük desteği vereceğinizi ümit ediyorum.”

“Bizim görevimiz Cumhur İttifakını en güçlü şekilde Ereğli’deki misyonuna geri getirmektir.”

Burada konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Kızmak, kırgın olmak herkesin işi ama yorulmadan koşmak erkeğin işi. Bize düşen 81 ilimizde Meclis çatısı altında çalışmak. , bizim merkez coğrafyamızda; Asya’da, Afrika’da ve Balkanlar’da.” “Amacımız Türkiye’deki iktidar yapısını, Türkiye’de Avrupa’nın umudu olarak görülen Cumhur İttifakı yapısını Ereğli’de en güçlü şekilde yeniden tesis etmektir” dedi.

Daha sonra MHP Ereğli İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile bir araya gelen Baykan ve Belediye Başkanı Altay, son olarak Ereğli esnafını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Baykan ve Belediye Başkanı Altay da Ereğli’nin ardından Halkapınar’ı ziyaret etti. Halkapınar Belediye Başkanı ve Lider Adayı Mehmet Bakkal ile bir araya gelen Baykan ve Başkan Altay, ilçe esnafını da ziyaret etti. – KONYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu