Haber

Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na görüntülü yanıt: Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından Türkiye’de uyuşturucu kaçakçılığı, uyuşturucu baronları ve mafya üyeleri hakkında video yayınlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; Türkiye’de yakalanıp öldürülen mafya ve uyuşturucu baronlarının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından “Koca devlet çamaşır yıkayanların allah belasını versin” notuyla paylaştı. mafya pislikleri ve kara para için”. Görselde; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile çekilen fotoğraflara da yer verildi.

‘Sormamızı bekleyin’

Görüntünün paylaşılmasının ardından Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve kaçakların sözcüsü Kılıçdaroğlu, devlete ve ülkeye iftiralarınız yetmezmiş gibi sinemacı oldunuz. 4 sorudan 3’ü cevaplandı, dördüncüsü yarın. Sorularımızı bekleyin, kusura bakmayın ama Mansur, Akşener ve Ekrem ellerini ovuşturacak.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu